Lisans/Önlisans Eğitimi

Fakülteler  | Bölümler   | Lisans ve Lisansüstü Programlar

Fakülte / Bölüm / Program

Eskişehir Teknik Üniversitesi yerleşkesinde toplam 5 fakülte 26 Lisans programı 8300+ öğrencimizle, 2 Meslek Yüksekokulunda 17 Ön Lisans programı 2300+ öğrencimizle yürütülmektedir.

Lisansüstü Eğitimi

Enstitüler | Araştırma Merkezleri

Yüksek Lisans / Doktora

Eskişehir Teknik Üniversitesinde Sağlık Bilimleri Alanında 2, Fen ve Mühendislik Bilimleri Alanında 61, Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında 178 ve Eğitim Bilimleri Alanında 2 yüksek lisans ve doktora programı bulunmaktadır. Lisansüstü eğitim 85 Lisansüstü program, 2000+ lisansüstü öğrencisi ve 1600+ dönemlik lisansüstü program dersi ile yürütülmektedir.

Erasmus -Mevlana

Erasmus  | Mevlana

Uluslararası İlişkiler Birimi

Dünyaya açılmaya hazır mısın? Alanınla ilgili yeni yaklaşımlarla karşılaşmak, farklı ülkelerden eğitmenlerin vizyonlarıyla tanışmak ve yurt dışında yaşama deneyimi edinmek için geri sayıma başla! Avrupa’nın dört bir yanındaki Erasmus programları hakkında bilgi alıp, seçenekleri görmek için ofisimizi ziyaret etmeyi unutma.